Staj defteri ve sicil fişi hakkında duyuru

Staj defteri:

STAJ SİCİL FİŞLERİ VE STAJ DEFTERLERİ EKİM AYININ SON HAFTASI TOPLANACAKTIR. Konu ile alakalı ek bir duyuru yapılmayacaktır. Belgelerin teslimi ve duyuruların takibi tamamen öğrencinin sorumluluğu altındadır.

• Kapak sayfasında okulun logosu, adı ve fakültenin adı; öğrencinin tam adı, soyadı, numarası ve bölümü yazmalıdır. Ayrıca staj defteri ibaresi bulunmalıdır.
  • Defterde içerikler sayfası bulunmalıdır.
  • Pratik çalışmanın günlere göre dağıtım cetveli tablosu bulunmalıdır. Bu tablonun bir örneğini aşağıdaki dökümanlarda bulabilirsiniz.
  • Her sayfada en fazla iki günlük işi raporlayabilirsiniz. Bir günde yapılan iş bir sayfadan fazla tutuyorsa gerektiği kadar sayfa kullanabilirsiniz.
  • Her sayfada staj amirinin adı-soyadı ve imzası ya da parafı bulunması zorunludur.
  • Her sayfada öğrencinin imzasının bulunması zorunludur.
  • Bir günün raporu yazılırken o günün tarihi ve yapılan işin adının başlık şeklinde verilmesi zorunludur.

Staj defterlerinizi yalnızca elektronik ortamdan teslim edebilirsiniz. Tüm defterin tek bir dosyada olması ve dosya formatının PDF olması zorunludur.

Staj sicil fişi:

Her öğrencinin staj yaptığı iş yerine Staj Sicil Fişi'ni dolurtması zorunludur. Sicil fişi aşağıda verilmiştir. Sicil fişi zarflarını posta/kargo ile ya da e-posta olarak teslim edebilirsiniz. Posta teslim adresi:

Gazi Üniversitesi Teknoloji Fakültesi,
Bilgisayar Mühendisliği Bölümü, Taşkent Binası
06500 Teknikokullar, Ankara/TÜRKİYE

Sicil fişini e-posta olarak stajınızı yaptığınız kurumdaki yetkili kişinin kurum e-posta adresi ile tf-bm-staj@gazi.edu.tr adresine göndermesi gerekmektedir. Bunun dışındaki gönderiler kabul edilmeyecektir.

Dikkat edilmesi gereken hususlar:

• Staj sicil fişi staj yapılan her kurum için iki adet doldurtulacaktır.
  • Bu fişlerin her birisi ayrı zarflara konulacaktır.
  • Staj sicil fişinin koyulduğu zarf iş yeri tarafından mühür ve imza ile kapatılacaktır.
  • Açık gelen zarflar kesinlikle kabul edilmeyecektir.
EKLER: